Вчера към 11:10 на ъгала на ул. Банат и Кишенев пред мен се паркира уникално запазена 33-ка. Минах много бавно покрай колата и поздравих колегата с високо вдигнат палец но мисля че не ме видя!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
-
До младежа с тъмносинята 156 вагонетка на моста от Летището към Цариградско днес следобед към 16:00, нещо много се напъваш, ма не когато трябва... Първо се подмотваш, после като тръгнах да те изпреварвам почна да се набираш заради мацката до теб... Да знаеш, ако нямах още две седмици докато си взема книжката от КАТ, щях да те метна в мантинелите. Това последното е съвсем сериозно... И да си оправиш задната чистачкаGiulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениетам какви хубави камери има, въй, може да са ви наснимали за първи брой на КАТ илюстрейтед
а как точно решавате , че като видите някой с алфа, то той задължително е форумец?
Камерите са тип за наблюдение на трафика, а не за скорост и не са на КАТ, а на общината.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщениеПреди малко на бул. Президент Линкълн мисля че засякох tancho. Получи поздрав с клаксонAlfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Идялно прекритие си има ... хахах и аз бях замаскиран с мялкия MiToИзбери Твоят ... SOUND
https://soundcloud.com/maserati_hq
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеМлад келеш, дърпа се не където, когато и с когото трябва, хили се глупаво...как да не е от тука
Камерите са тип за наблюдение на трафика, а не за скорост и не са на КАТ, а на общината.бе то да питам, все пак
а за камерите видях да, има само патрул от време на време, но 100% съм сигурен че по едно време се гласяха да слага за скорост, а защо не са, вече не знам
Comment
-
Така е гласиха се да слагат и ме бяха предупредили!
Но ето тии няколко причини да няма ... вероятно се е лобирало по тях:
1. Автосалон Порше
2. Автосалон Мазарати
3. Автосалон Алфа и Фиат
4. Преди и на Сааб
5. Автосалон на Мазда
Всички предлагат тестдрайв и само си представи как стъпваш на булеварда и ти караш с 50 или 60.
И колко електрони акта ще имат ежемесечно?Избери Твоят ... SOUND
Comment
-
преди малко едно мнооооого цървено ГТА по Президент Линкълн и зави към СБА-токайо пак върти из квартала
Last edited by ivopetrov_1982; d.m.y г., 14:44.sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениепреди малко едно мнооооого цървено ГТА по Президент Линкълн и зави към СБА-токайо пак върти из квартала
)))
Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщениеХахаха...пак не съм те видял.....)))
тичах за бира
пред теб на светофара тръгна едно благоевградско GT и си викам са ще има дръпка обаче GTA-то
едвам се наема нещо
и тоя път ти махнах,но няма кой да скива
sigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от tancho Покажи съобщениеДа, имам спомен че някой ми бипна ,156 ли беше или бъркам.Избери Твоят ... SOUND
Comment
Comment